Inspiratie

 

Nu al een paar jaar bezig met mijn hobby fotografie..... VINDIKLEUK...!!

Mijn interesse binnen de wereld van de fotografie ligt vooral bij de natuurfotografie en dan vooral bij de landschappen in combinatie met water, maar ook macrofotografie van de flora heeft mijn belangstelling. In mijn vrije tijd doe ik dan ook niets liever dan lekker wandelen in de natuur.... ook in onze vakanties zoeken we de natuur op. Het mooie landschap van Schotland en Engeland bezoeken we al jaren en is iedere keer weer de moeite waard.

Waar haal je toch de tijd en inspiratie vandaan?

Er wordt regelmatig aan mij gevraagd waar ik de tijd en inspiratie vandaan haal. Ik zal het zeggen....  

Tijd ... hebben we allemaal tekort... en toch is er genoeg... Je moet soms alleen iets eerder opstaan of 's avonds wat langer doorgaan. Ik ben een ochtendmens... dus ben vaak al vroeg te vinden op mooie fotolocaties. Hé Ron... was jij dat vanochtend zo vroeg in het weiland...  is iets wat ik dan later op de dag in de winkel wel hoor.

De inspiratie ....  Ik ben gek op fotobladen en mooie fotoboeken, kan er uren in lezen en kijken. Maar de echte inspiratie haal ik uit het volgen van fotoworkshops bij natuurfotografen. Heb de afgelopen jaren er al vele gevolgd, de één wat beter dan de ander, maar de meeste zijn erg leerzaam en een bron van inspiratie. Ook het volgen van deze fotografen op facebook is de moeite waard. 

Hier onder wil ik graag enkele fotografen en hun workshops wat aandacht geven. Ieder voor zich hebben zij ervoor gezorgd dat ik beter ben gaan fotograferen, anders ben gaan kijken en vooral nog meer inspiratie heb gekregen om verder te gaan met deze fantastische hobby.

 

Photo-Moments - Loulou Beavers

De grote diversiteit aan workshops en fotoreizen van deze natuurfotografe zijn een grote inspiratiebron. Haar duidelijke herkenbare eigen stijl van fotograferen en relaxte manier van vertellen brengen mij steeds weer op nieuwe ideeën. Creatieve fotografie, beweging en dubbele opnames zijn wel haar ding. Passie voor fotografie is zeer zeker van toepassing op haar en het is een mooi iets dat zij deze passie en creativiteit met ons wil delen. De foto's van Loulou zijn regelmatig te vinden in de bekende fotobladen en vertellen altijd een mooi verhaal over het hoe en waar.

 

IMG_5876.JPG

Website Photo-Moments >>>>>

 

 

 

 

 

 

 

 

AddThis disabled due to cookie consent.

Contactgegevens

Bloembinderij Ron de Vries

T: 0725715958
E: info@bloembinderijrondevries.nl

Stationsplein 12
1703WB HEERHUGOWAARD
  • Bloemen zijn een natuurproduct, de geleverde boeketten kunnen afwijken.
  • Vóór 13:00 uur besteld, vandaag afgeleverd (zon- en feestdagen uitgezonderd).
  • Bezorgtijdstip kan niet worden gegarandeerd.
  • 7 dagen vaasgarantie.
Betaalmethoden
Facebook
AddThis disabled due to cookie consent.